Renovlies behang

Renovlies behang

Renovlies behang is tegenwoordig zeer populair! Het heeft het uiterlijk van glad gestuukte wanden, maar kunnen op geen enkel mogelijke manier scheuren, zoals bij stucwerk wel gebeurd. Sommige opdrachtgevers willen daarom liever niet hun nieuwbouwwoning of bedrijfspand direct stucen ivm de eventuele werking van het nieuwbouwhuis of bedrijfpand.

Hier hebben wij dus een eenvoudige oplossing voor!

Wij bieden glad renovlies behang aan voor bestaande en nieuwbouwwoningen, hiermee weet u zeker dat de muren ondanks de werking van de nieuwbouwwoning de muren een mooie uitstraling blijven behouden. Na het renovlies behang te hebben geplakt zien de muren eruit alsof deze gestuct zijn.

Renovlies is een behangsoort van de hoogste kwaliteit! Renovlies behang ook wel glasweefsel behang genoemd is behang met vezels die geperst en geweven is in een bepaald patroon of helemaal glad. Dit renovlies behang wordt geleverd op een rol van 25 meter met een breedte van 1,00 meter het gewicht van de renovlies is 150 grams. Renovlies behang kan overgeschilderd worden met latexverf in de kleur die u wilt. Zo creëert u een eigen stijl en uitstraling!

Wij bieden voor het renovlies behangen een totaal pakket aan. Wij maken uw wanden strak en glad met renovlies voor een zeer gunstig bedrag. Wij werken op een m2 basis waar alle kosten in verwerkt zitten.
renovlies-behang
Dit is inclusief:
  • Voorbewerken en eventueel machinaal schuren van de wanden
  • Top kwaliteit glad Renovlies behang 150 grams (zeer goede, ondoorzichtige en dikke kwaliteit)
  • Het pakket is inclusief lijm en inlijmen van de wanden
  • Aanbrengen van het behang door een gespecialiseerd behanger
  • Afkitten van de randen en hoeken
  • Eenmalig dekkend schilderen met een dekkende professionele latex in kleur of in wit
  • Geen voorrijkosten in de straal van 50km
  • Geen verborgen kosten of addertjes onder het gras

glasvezel-kleuren

Wij kunnen ook renovlies behang met een motief of structuur aanbrengen, vraag ons hiervoor naar de mogelijkheden.

Heeft u nog vragen of wilt u een geheel vrijblijvend offerte vul dan het contactformulier hier. Wij zullen dan spoedig reageren.